VTEM Banners
VTEM Banners

Wie maakt de mooiste kroon voor de Koning?

Knutsel een mooie kroon voor de Koning en maak kans op een mooie prijs. Zorg dat de kroon op je eigen hoofd past. Je mag zelf weten waar je de kroon van maakt; van stof, papier, takjes uit het bos, schelpen van het strand of misschien weet je nog wel iets leukers.

 Heb je de kroon af? Doe er een briefje bij met je naam en adres en lever ‘m uiterlijk op woensdag 23 april (om 12.00 uur)  in bij één van de volgende bedrijven:

-      Bakkerij Vader
-      Bookshop Oostkapelle
-      Yourlook Haarmode
-      La Dune

De wedstrijd is bedoeld voor zowel volwassenen als kinderen. Kinderen t/m 12 jaar krijgen bij inlevering van de kroon een gratis lootje voor de verloting tijdens de Oôskappelse Koningsnacht. Hiermee zijn mooie prijzen te winnen. Dus bewaar dit lootje goed en breng ’t mee op 25 april.

 

Daarnaast maken de mooiste kronen van alle deelnemers ook nog kans op een originaliteitsprijs. Er zijn verschillende leeftijdscategorieën. De prijsuitreiking is op Koningsdag, ’s ochtends na de officiële opening.

 

Let op: Op woensdag 23 april 2014 (’s middags) worden de kronen bekeken door een jury. Als je een kroon van bijvoorbeeld echte bloemen maakt, lever ‘m dan pas op ’t laatste moment in, zodat ie er nog mooi uitziet.

 

Wil je de kroon na de wedstrijd weer terug hebben? Haal ‘m dan tussen 28 april en 30 april op waar je de kroon hebt ingeleverd. Na 30 april worden de kronen verwijderd.

 

 

 

 

Direct contact

Secretariaat: 
Mirjam Sol
Zeeduinsepoort 28
4356 GV Oostkapelle
Tel. +31(0)646772436 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Socialize

Het laatste nieuws
van jouw Oranjevereniging
via Twitter en Facebook

Of bekijk de laatste video's
op ons Youtube kanaal