• slidebg1
  • slidebg2
  • slidebg3
  • slidebg4
  • slidebg5
  • slidebg6
 

2017


Thema: van Domino to Pokémo Go!

Na de officiële opening door burgemeester Van der Zwaag werden tijdens het Wilhelmus de vlaggen gehesen door de heren Molenaar en Van Aart namens de WoZoCo. Namens de Eben-Haëzerschool door Maartje Wisse en Jordy Maljaars en namens de Lispeltuut door Daan Coppoolse en Koen Dekker. In aansluiting hierop werden de winnaars van de optocht bekendgemaakt. Juryleden voor de optocht waren Carine van der Sluijs en Roos Mesu.

0 t/m 6 jaar
1. Sem en Danique Wondergem als Domino
2. Marlijn Koole als Joker
3. Esmee en Lotus Hogeweg als Monopoly

7 t/m 99 jaar
1. Niels & Marteniek den Hollanders als Dokter Bibber
2. Sofie Janse als “zakdoekje leggen”
3. Mirte en Niek van Maldegem als Schaakspel

Karren
1. Crescendo als “Mens erger je niet” .

Vanwege de weersvoorspellingen was besloten de peuter- en kinderspelletjes in de tent plaats te laten vinden  en dat was erg gezellig. Er waren peuterspelletjes voor de kleintjes van 0 tot 4 jaar. En kinderspelen voor groep 1 tot en met 4 van de basisschool. Er werd geknutseld  en natuurlijk konden de kinderen worden geschminkt. Voor de oudere kinderen was er buiten een stormbaan neergezet en een heuse “kop van jut”. Zij konden ook spijkerbroek hangen en touwtrekken.

Om 12.00 uur hadden de zeskampteams zich verzameld bij de Babbelaer, vervolgens ging het in optocht naar het feestterrein. Hier werden de fraai uitgedoste teams gepresenteerd in de tent en aansluitend werd het strijdtoneel betreden. Leo Francke verzorgde wederom de presentatie. En ook de vaste scheidsrechters Ko Francke, Hans de Broekert en Ad Murre waren weer van de partij.

Uitslag van de zeskamp:
1. Brazuca
2. VOMF
3. Ter Manteling
4. Lingo
5. Ooskappel Aso’s
6. Pac Mans
7. Dokter Bibber
8. Memory
9. Stef Stuntpiloot
10. Mario’s Bierploeg

Uitslag van de Jeugdzeskamp
1. De Scrabblers
2. De Pikachu’s
3. The Twisters
4. Pokerface

’s Avonds vond de playbackshow plaats, met als  juryleden Carine van der Sluijs, Arie van Sluis en Kirsten van de Bank. De presentatie was in handen van Ronald Mesu.

Uitslag van de playbackshow:
1. Sem Jacobse, Does Gerke en Hjort de Swart als AC/DC met Highway to hell
2. Marit Poppe, Anouk Poppe, Josje Gerke, Mirte van Maldegem, Fleur Huibregtse en Jasmijn Ovaa met een dans op de muziek           van Boom boom wakka wakka van het Junior EuroSongfestival
3. Mirte en Jesse van Maldegem als Marco en Jada Borsato met Samen voor altijd

Tijdens de pauze vond de grote verloting plaats met mooie prijzen beschikbaar gesteld door een groot aantal sponsoren uit Oostkapelle en omstreken, onze hartelijke dank hiervoor. Hans Burgs nam afscheid van bestuursleden Aart Rotte, Froukje Groenendijk en Annerie Aikema. Als nieuwe bestuursleden werden verwelkomd: Luuk Mesu, Annelies Hogeweg, Bart van Wuyckhuyse, J.P. de Voogd en Mirjam Sol.

Na afloop van de Playbackshow gingen de stoelen aan de kant en de voetjes van de vloer op muziek verzorgd door Woodworks en DJ Tom. Rond 1.00 uur kwam er een einde aan het feestgedruis

boekje-2017 (5426 Kb )